Casa si gradina

Top Panouri Solare în Casa si Gradina

Revista Casa si Gradina a publicat, în premieră, un articol despre lansarea Top Panouri Solare, sursa de informare pe care Dvs., cititorii noștri, vă puteți baza. Suntem mândri de faptul că cea mai citită revistă de amenajări din România ne acordă încrederea sa, promovând Top Panouri Solare ca pe o sursă de încredere pentru informarea pe tema panourilor solare.

Iată ce zic ei:

Doi tineri antreprenori promovează energia solară în România, lansând, la începutul acestui an, primul site dedicat informației complete legate de energia solară.

Site-ul oferă informații obiective, utile pentru oricine dorește să exploateze în gospodăria proprie energia solară. Acesta se numește simplu, Top Panouri Solare, astfel încât să fie ușor de găsit la o căutare pe Google.

Prin intermediul site-ului, oferim răspunsuri la întrebările pe care la are orice persoană care dorește să-și monteze panouri solare. Cele mai des accesate întrebări sunt Cât costă panourile?, Cum se instalează?, Care e diferența între panourile termice și cele fotovoltaice? sau Dacă sunt greu de întreținut? – arată tinerii fondatori ai proiectului.

Vă invităm să citiți articolul complet aici.

Le mulțumim celor de la Casa și Grădina, dar și Dvs. pentru că ne citiți și aveți încredere în noi. Pentru a primi cele mai noi articole despre panourile solare, sfaturi și noutăți despre acestea, vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru!

(Visited 895 time, 1 visit today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dupa completarea urmatorului formular veti fi contactat de catre partenerii nostri din Judetul Dvs pentru ofertele personalizate.

Judet

Instalare pentru

Sistem panouri dorit

Cati locuitori

Date personaleDoresc 3 oferte si pentru incalzire electrica

Introducerea datelor nu va obliga cu nimic, datele Dvs sunt in siguranta.

×