Cum sa ma pregatesc pentru vizita instalatorului?

O dată ce ați hotărât că locuința dvs. este în bune condiții pentru a primi instalarea unui sistem solar și sunteți informat legat de costurile aproximative și pașii instalării, trebuie să programați o întâlnire cu un instalator de panouri solare.
Top Panouri Solare vă va direcționa către cei mai buni specialiști din zona dvs., dar e bine totuși să fiți pregătiți pentru această întâlnire, pentru cât mai multă eficiență. În plus, acest lucru vă va asigura și că primiți o cotație de preț potrivită nevoilor gospodăriei dvs.

Propunerea de preț a instalatorului

Dacă aveți de-a face cu un instalator experimentat, ar trebui să primiți aceste informații, iar dacă nu, ar trebui cu siguranță să le cereți dvs.

Pentru început, cereți o defalcare cât mai detaliată a calculelor pentru costuri. Aceasta ar trebui să conțină costurile panourilor solare, a accesoriilor (cabluri, țevi, invertor, boiler, etc.) și a celorlalte componente ale sistemului, preucm și a volumului estimat de muncă.

Orice propunere de construcție ar trebui să vă fie transmisă împreună cu termenele de predare aferente. Orice probleme care ar putea determina întârzieri, începând de la condiții meteorologice nefavorabile până la indisponibilitatea în stoc a anumitor piese, ar trebui să vă fie anunțate din timp.

Fiți siguri că primiți totul în scris, înclusiv garanțiile pentru manoperă. Așa cum producătorii oferă garanții pentru panourile solare, la fel trebuie ca și instalatorii să ofere garanții pentru munca de instalare.

În cazul sistemelor fotovoltaice, nu uitați să specificați și faptul că instalatorul este responsabil pentru toate avizele și autorizațiile necesare.

Nici un instalator profesionist nu ar trebui să aibă probleme cu cele de mai sus, acestea fiind cerințe de bază ale afacerii lor, zi de zi.

Pas cu pas

Amintiți-vă să faceți lucrurile pas cu pas, fără să vă grăbiți. Nu faceți nimic până nu sunteți convinși că este ceea ce vă doriți. Dați-vă timp să aflați răspunsuri la întrebările pe care le aveți, deoarece acest lucru vă va salva timp, bani și chiar momente de exasperare. Nu puteți fi niciodată în dezavantaj dacă sunteți informat, ca și client.

Solar sau nu?

Acum sunteți în punctul de a decide dacă vă veți instala un sistem solar sau nu. Dacă unteți nesiguri în legătură cu orice, nu mergeți mai departe până nu vă lămuriți asupra aspectelor neclare.

Investiția într-un sistem solar este substanțială în ceea ce privește banii și timpul pe care va trebui să le alocați, așa că e bine să vă asigurați că e ceva ce veți face bine. Dacă lucrați din greu și inteligent și găsiți un instalator care să facă același lucru, sunteți pe drumul cel bun pentru a începe. Noi vă vom ajuta să intrați în contact cu cei mai buni instalatori din zona dvs., trebuie doar să ne lăsați datele dvs. în formularul din dreapta paginii.

(Visited 1,938 time, 1 visit today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dupa completarea urmatorului formular veti fi contactat de catre partenerii nostri din Judetul Dvs pentru ofertele personalizate.

Judet

Instalare pentru

Sistem panouri dorit

Cati locuitori

Date personaleDoresc 3 oferte si pentru incalzire electrica

Introducerea datelor nu va obliga cu nimic, datele Dvs sunt in siguranta.

×